Stuur bericht

Stuur bericht

WhatsApp

EWALDS PLACE biedt u de volgende mogelijkheden aan :

AFHALEN:
Bij deze mogelijkheid kiest u ervoor om de uitgekozen artikelen zelf af te halen, wanneer u hiervoor kiest bent u gebonden aan enkele voorwaarden zoals: Het totale huur bedrag incl. BTW en een borgsom (deze is met u afgesproken tijdens een bestelling) contant te voldoen bij afhalen van het artikel of artikelen. Ook vragen wij u in het bezit te zijn van een GELDIG Legitimatiebewijs d.m.v. Paspoort of rijbewijs. Wanneer u hiervan niet in bezit bent kunnen wij u helaas de bestelde artikelen niet meegeven. Na afloop van de huurperiode brengt u de attractie(s) of bord(en), op de afgesproken tijd weer retour. Indien u alles compleet, droog en netjes weer retour brengt krijgt u de borg terug.

BEZORGEN/OPHALEN IN  HELMOND:
U kunt ervoor kiezen om de attractie(s) of bord(en) door ons te laten te bezorgen en/of ophalen. U dient zelf aanwezig te zijn bij het lossen en voor een goede los/laadplaats te zorgen. U kunt de attractie(s) of bord(en) ook door ons laten op- en afbouwen. De kosten hiervoor zijn per persoon, per uur € 34,00 Voor het bezorgen/ophalen van de attractie(s) of bord(en) worden er transportkosten in rekening gebracht deze bedragen Bezorgen/ophalen in Helmond kost €25

BEZORGEN/OPHALEN BUITEN  HELMOND:
Buiten Helmond € 0,50 x aantal kilometers x 4 ( 2x heen en 2x terug rijden)

VERZORGD IN  HELMOND:
De mogelijkheid bestaat ook om de attractie(s) volledig (gedeeltelijk) door ons te laten verzorgen. De attractie(s) wordt(en) gedurende 5 uur aaneengesloten * tenzij anders vermeld, door ons begeleid, tevens zullen wij de attractie(s) op- en afbouwen. Voor ieder extra draaiuur betaalt u per verzorgde attractie, mits vooraf vastgelegd. € 34,00 Bij de verzorgingsprijs komen alleen nog de kilometerkosten.( 2 x afstand x € 0,50 per km.)

Aansprakelijkheid:
Ewalds Place ervaart geen aansprakelijkheid voor gevolgen van ontstane ongevallen e.d., welke kunnen voortvloeien uit het gebruik of vervoer van het materiaal. Ewalds Place is verder op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor schade, diefstal of vermissing ten gevolge van huur van de materialen. Ewalds Place is niet aansprakelijk in het geval de gehuurde materialen niet aanwezig zijn buiten zijn toedoen of nalaten.

Gebruiksvoorwaarden:
De verhuurder (Ewalds Place) is niet aansprakelijk voor schade aan en/of letsel door de gehuurde materialen tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van terugbrengen/ophalen.
De materialen zijn niet verzekerd.
De huurder dient alle materialen schoon, correct ingepakt en onbeschadigd te retourneren. Kosten voor repareren, schoonmaken en/of herinpakken worden bij de huurder (diegene die de orderbevestiging ondertekend) in rekening gebracht met een minimum bedrag van € 50,- 

Uitzonderingen op bovenstaande regels zijn:

  • Voor draaiuren vanaf 00.00 uur tot 05.00 uur betaald u een extra bedrag van € 45,00
  • Als u een attractie laat verzorgen, kunt u tevens attracties door ons mee laten brengen. Hier wordt dan de bezorg/ophaal prijs voor berekend zonder kilometerkosten.

Speciale Kortingen:

  • Deze gelden voor afhaal of bezorg/ophaal voor meerdere dagen. 2 dagen huur 15 % korting 3 dagen huur 30 % korting 4 tot 7 dagen huur 40 % korting Bij meer dan 7 dagen huurprijzen op aanvraag.

Feestdagen Toeslag:

  • Koninginnedag: ( bij afhaal / bezorgen-ophalen / verzorging ) 20 %. Bij annulering van de bestelde artikelen berekenen wij 50% van de huurprijs. (al onze prijzen zijn excl. 19 % BTW )

Schaderegeling/niet-betaling:

  • Bij schade aan onze artikelen – om welke reden en door welke oorzaak dan ook – is de huurder/gebruiker verplicht deze schade na overlegging van de redelijke nota hiervoor, aan ons te betalen. Door het betalen van de borgsom wordt geen schade gedekt.
  • Indien de huurder/gebruiker onze nota na aanmaning onbetaald laat, komen de gerechtelijke en buitegerechtelijke incassokosten geheel voor diens rekening. De minimumkosten belopen euro 50,00 per onbetaalde nota.

Slotbepaling:

Door het aangaan van een overeenkomst met ons bedrijf verklaart de huurder/gebruiker akkoord te gaan met onze bedrijfsvoorwaarden zoals omschreven

Annulering:
Indien U de bestelling heeft gereserveerd worden de kosten bij annulering als volgt berekend:
Bij 14 dagen of minder voor de uitvoeringsdatum dient u 100% betaald te worden.
Bij 15 tot 30 dagen voor de uitvoeringsdatum dient U 50% te worden betaald.
Bij 30 dagen of meer voor de uitvoeringsdatum dient 25% betaald te worden.